2011. november 8.

Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök mindenkit az oldalon!

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert egyre gyakrabban találkozom és olvasok olyan megnyilvánulásokat, hozzászólásokat neten, és a mindennapi élet folyamán is, ami nagyon elszomorító a számomra. Egyre több ember küzd megélhetési gondokkal, a növekvő munkanélküliség, a csökkenő bérek, és egyéb nehéz helyzet kapcsán. Ilyenkor mindenkiben felvetődik a kérdés, mit főzzünk, mit együnk, hogy az egészséges, olcsó és tápláló is legyen. Különösen gyermeket nevelő anyukák esnek ilyenkor kétségbe.



A blog tartalma reményeim szerint egy kis segítséget nyújthat azoknak az anyáknak, háziasszonyoknak,  akik kifogytak az ötletekből, de azoknak is, akik most tanulnak főzni,  vagy csak spórolni szeretnének, és emellett jókat enni :)

Két gyerekes anya vagyok én is, egy négy és fél éves, és egy hat hónapos lányom van. Ebből következik, hogy bonyolult ételeket nem fogtok találni a blogon, viszont sok olyan étel receptjét teszem ki, amik laktatóak, finomak, és hétköznapi rohanásunk során is könnyűszerrel elkészíthetőek. A receptek csak kipróbálás után kerülnek ki a blogra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése