Fasírt |
Ez egy teljesen hétköznapi fasírt, de fasírtot lényegében bármiből lehet készíteni. Pár éve találtam egy receptet, ahol a húst spenóttal helyettesítették, és vöröshagyma nem került bele, viszont fokhagymából annál több. Kipróbáltam, és megtetszett, mert a nagylányom aki a spenót szó hallatán is sikítófrászt kap, úgy tömte magába, mintha nem is az útálatos növényről lenne szó. Ha ezt a verziót készítem, akkor két csomag mirelit spenótot használok fel, és áztatott zsemle helyett zsemlemorzsát teszek bele.
Lehet bele párolt zöldségeket keverni, őzgerinc formában egyben kisütni, és tölteni is. Ha kizsírozott őzgerinc formában a közepét kirakod főtt tojással, stefánia szeletet kapsz, de a főtt tojást is lehet helyettesíteni kolbásszal, sajttal, zöldségekkel, úgyhogy a variációk száma végtelen. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése